Cocktail & mocktail workshop

Cocktail & mocktail workshop

Op een donderdagavond in Antwerpen vond een cocktail en mocktail workshop plaats in de charmante kringloopwinkel Circuit. Deze workshop, georganiseerd door ons team, bracht het beste van twee werelden samen: de verfrissende smaak van Ginger Jack en de authentieke flair van Elixir d'Anvers. Laten we terugblikken op de avond vol creativiteit, smaak en gezelligheid.

De Locatie: Circuit in Antwerpen

Circuit, gelegen in Antwerpen-Zuid, is veel meer dan een kringloopwinkel. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die duurzaamheid en creativiteit waarderen. De ruimte, gevuld met vintage meubels en unieke decorstukken, creëerden de perfecte setting voor onze workshop.

De Ingrediënten: Ginger Jack en Elixir d'Anvers

Voor deze speciale workshop werkten we samen met Elixir d'Anvers. Ginger Jack, bekend om zijn frisse gembersmaak, is een alcoholvrije drank die perfect is voor zowel cocktails als mocktails. Elixir d'Anvers, met zijn rijke geschiedenis en complexe kruidenaroma's, bracht een vleugje traditie naar de workshop. De combinatie van deze twee zorgde voor een smaakvolle ervaring.

De Workshop: Cocktails & mocktails

Onder begeleiding van onze mixologen gingen de deelnemers aan de slag. De workshop begon met een introductie van de basisingrediënten en een uitleg over de verschillende smaakprofielen van Ginger Jack en Elixir d'Anvers. Daarna was het tijd om creatief te worden!

Zin om zelf aan de slag te gaan? Check hieronder onze favoriete recepten voor cocktails en mocktails. Laat je creativiteit de vrije loop en proef de verrassende resultaten!

Conclusie: Een Onvergetelijke Ervaring

De cocktail en mocktail workshop met Ginger Jack en Elixir d'Anvers bij Circuit in Antwerpen was een groot succes. We kijken terug op een geslaagde avond en kijken uit naar toekomstige evenementen waar we opnieuw de kunst van het mixen kunnen delen.

Bedankt aan alle deelnemers voor deze onvergetelijke ervaring. Tot de volgende keer!

Terug naar blog