Jack’s Apple Cinnamon Punch

Een hartverwarmende winterdrank: de zoete frisheid van appel en de zachte tonen van Ginger Jack brengen instant gezelligheid.

INGREDIËNTEN:

  • 150 ml appelsap
  • 30 ml Ginger Jack
  • 1 kaneelstokje
  • Extra: een theelepeltje honing voor extra zoetheid
  • Extra: 1 à 2 dunne appelpartjes (voor de garnering)

Hoe fix je een JACK's APPLE CINNAMON PUNCH?

1. NEEM JE INGREDIËNTEN

Neem 150 ml appelsap, 30 ml Ginger Jack, 1 kaneelstokje, als extra een theelepeltje honing voor extra zoetheid en 1 à 2 dunne appelpartjes voor de garnering.

2. BEREID & VOEG JE INGREDIËNTEN TOE AAN JE GLAS

Verwarm het appelsap zachtjes in een pannetje met het kaneelstokje, maar laat het niet koken. Voeg 30 ml Ginger Jack toe en roer even door. Schenk het mengsel in een hittebestendig glas of mok.

3. WERK JE GLAS AF

Garneer met een dun appelschijfje en eventueel een extra kaneelstokje. Wil je het graag extra zoet? Doe er dan nog een theelepeltje honing bij.

EN...

Recipe Icon relaaax!

Wat onze Ginger Jackeroos reeds deelden: