Jack’s Witte Glühwein

Een verwarmende, alcoholvrije, kruidige traktatie voor de koude dagen. De zachte tonen van witte glühwein krijgen een verrassend karakter dankzij Ginger Jack.

INGREDIËNTEN:

  • 200 ml witte glühwein (vb. winterappelsap met glühweinkruiden)
  • 30 ml Ginger Jack
  • Extra: 2–3 dunne gemberschijfjes, 3–4 zwarte peperbolletjes, 1-2 kaneelstokje(s)

Hoe fix je een JACK's WITTE GLÜHWEIN?

1. NEEM JE INGREDIËNTEN

  • Neem 200 ml witte glühwein (vb. winterappelsap met glühweinkruiden), 30 ml Ginger Jack en eventueel extra 2–3 dunne gemberschijfjes, 3–4 zwarte peperbolletjes, 1-2 kaneelstokje(s)

2. BEREID EN VOEG JE INGREDIËNTEN BIJ ELKAAR

Verwarm de witte glühwein zachtjes in een pannetje, maar laat ze niet koken (!). Roer er 30 ml Ginger Jack door.

3. SCHENK IN JE GLAS & WERK AF

Schenk in een hittebestendig glas of mok. Werk af met enkele dunne gemberschijfjes, zwarte peperbolletjes en een kaneelstokje (of 2) voor een extra aromatische en feestelijke touch.

EN...

Recipe Icon relaaax!

Wat onze Ginger Jackeroos reeds deelden: