Jane Lassi
De Jane Lassi is een combinatie van een sweet & salted mango Lassi.
Een lekkere én gezonde mocktail, een échte Lierse Lassi.
Geïnspireerd op een traditionele Indiase yoghurtdrank.
Een recept van Tess Posthumus, zoals gezien in Foodies & The City, een programma van njamtv!
Foto van Enya Ryngaert
INGREDIËNTEN:
- 45 ml Curcuma Jane
- 150 gr yoghurt (hoofdingrediënt van een traditionele Lassi)
- 30 ml limoensap
- 1 mango, in blokjes en diepgevroren
- 150 ml water
- 1 el suiker
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje kardemom
- Ijsblokken
- 1 takje munt
- 1 schijfje limoen
Hoe fix je een JANE LASSI?
1. NEEM JE INGREDIËNTEN
45 ml Curcuma Jane, 150 gr yoghurt, 30 ml limoensap, 1 mango (in blokjes en bevroren), 150 ml water, 1 el suiker, een snuifje zout, een snuifje kardemom, ijsblokken, een takje munt en een schijfe limoen.
2. BEREID EN VOEG JE INGREDIËNTEN BIJ ELKAAR
Voeg alle ingrediënten (behalve Curcuma Jane) in een blender en mix tot een smoothie/lassi.
Vul een cocktailshaker met 120 ml van de mango lassi mix en 45 ml Curcuma Jane. Voeg nog extra ijsblokken toe en shake shake shake!
3. SCHENK IN JE GLAS EN WERK AF
Schenk de Jane Lassi in een groot longdrinkglas met ijsblokken. Werk af met een takje munt en een schijfje verse limoen.
EN...
cheeers!
Ons product gebruikt voor dit recept




Nog andere coole en hotte recepten ?
Lekkere en straffe recepten uitgekozen door Jack himself en goedgekeurd door Jane.
ONTDEK meer recepten