Jack’s Rode Glühwein
De ultieme winterknuffel, een warme rode glühwein met kruidige tonen en een scheut Ginger Jack.
INGREDIËNTEN:
- 200 ml rode glühwein (druiven + vlierbessen)
- 30 ml Ginger Jack
- Extra: 2–3 dunne gemberschijfjes, 3–4 zwarte peperbolletjes, 1-2 kaneelstokje(s) voor garnering en extra smaak
Hoe fix je een JACK's RODE GLÜHWEIN?
1. NEEM JE INGREDIËNTEN
Neem 200 ml rode glühwein (druiven + vlierbessen), 30 ml Ginger Jack en als extra: 2–3 dunne gemberschijfjes, 3–4 zwarte peperbolletjes, 1-2 kaneelstokje(s) voor garnering en extra smaak.
2. BEREID EN VOEG JE INGREDIËNTEN BIJ ELKAAR
Verwarm de glühwein zachtjes in een pannetje tot ze goed warm is, maar zorg dat ze niet kookt (!). Voeg er een scheut Ginger Jack aan toe en roer door voor de smaken.
3. SCHENK IN JE GLAS & WERK AF
Schenk in een hittebestendig glas of mok en garneer met gemberschijfjes, zwarte peperbolletjes en 1 à 2 kaneelstokjes.
EN...
relaaax!
Ons product gebruikt voor dit recept

Nog andere coole en hotte recepten ?
Lekkere en straffe recepten uitgekozen door Jack himself en goedgekeurd door Jane.
ONtDEK meer recepten