Jack’s Rode Glühwein

De ultieme winterknuffel, een warme rode glühwein met kruidige tonen en een scheut Ginger Jack.

INGREDIËNTEN:

  • 200 ml rode glühwein (druiven + vlierbessen)
  • 30 ml Ginger Jack
  • Extra: 2–3 dunne gemberschijfjes, 3–4 zwarte peperbolletjes, 1-2 kaneelstokje(s) voor garnering en extra smaak

Hoe fix je een JACK's RODE GLÜHWEIN?

1. NEEM JE INGREDIËNTEN

Neem 200 ml rode glühwein (druiven + vlierbessen), 30 ml Ginger Jack en als extra: 2–3 dunne gemberschijfjes, 3–4 zwarte peperbolletjes, 1-2 kaneelstokje(s) voor garnering en extra smaak.

2. BEREID EN VOEG JE INGREDIËNTEN BIJ ELKAAR

Verwarm de glühwein zachtjes in een pannetje tot ze goed warm is, maar zorg dat ze niet kookt (!). Voeg er een scheut Ginger Jack aan toe en roer door voor de smaken.

3. SCHENK IN JE GLAS & WERK AF

Schenk in een hittebestendig glas of mok en garneer met gemberschijfjes, zwarte peperbolletjes en 1 à 2 kaneelstokjes.

EN...

Recipe Icon relaaax!

Wat onze Ginger Jackeroos reeds deelden: